Op zoek naar nieuwe collega’s? Krijgt u de kandidaten niet gevonden of zijn ze niet datgene wat u zoekt? Kost het buitensporig veel tijd, geld en moeite om een nieuwe medewerker te vinden?

Onze kwaliteit voor een vaste lage prijs: € 1999,– per vacature

Wij bieden per vacature minimaal 2 kandidaten aan, en bij voorkeur meer. Per aangeboden kandidaat is dan sprake van een aantoonbare match van minimaal 80% op het functieprofiel (80% match = wel volledig op het eisen en takenpakket, niet (volledig) op het wensenpakket). Vooraf worden primaire en secundaire voorwaarden met de kandidaat afgestemd. Wij plannen het gesprek in en zijn (indien gewenst) aanwezig bij het kennismakingsgesprek met de kandidaat. Indien wenselijk bieden wij advies en bemiddeling voor beide partijen vooraf aan een tweede gesprek over primaire en secundaire voorwaarden. Wij begeleiden het gehele wervingsproces van A tot Z, maar de beslissing omtrent de aanname ligt altijd bij u!

Compleet werving- en selectieproces voor een vaste lage prijs!

Kwaliteit en goede service hoeft niet altijd duur te zijn!. We inventariseren uw wensen en eisen van de gewenste kandidaat samen met u. Samen met u komen we tot een passende en succesvolle wervingscampagne die het gewenste resultaat gaat opleveren. We stellen het functieprofiel op basis daarvan een wervende advertentie en waar we deze gaan inzetten voor het optimale resultaat. Wij starten dan onze werving en selecteren de passende kandidaten.

Bij deze aanbieding geldt:

  • van toepassing is op operationele functies, vacatures op MBO+, HBO en WO niveau
  • functies betreft op junior, medior, senior en teamleidersniveau
  • voor zwaardere functies die ook een zwaardere executive search strategie behoeven rekenen we een meerprijs aan de hand van een intake gesprek.
  • dat u als opdrachtgever minimaal 2, of meer passende kandidaten aangeboden krijgt
  • dat u als opdrachtgever de vaste prijs betaalt voor de geleverde diensten, alleen indien er een van onze kandidaten geplaatst is

Spread the word. Share this post!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *